ENTRAETA 2010

L'entraeta de l'any 2010 serà el divendres 16 d'Abril.

15e aniversari Faixa Fluixa

Posseu les propostes per que hi voleu per al 15e aniversari

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Ie Faixeros, be esta el blog, ara tenim que anar actualisanlo amb tot el que pugam. Fotos, videos, etc..
bueno, una de les coses que deuriem de fer seria fer un sopar a lo grande per a celebrar els 15 anys que du l'escuadra a les seues esquenes. Qui diu sopar, diu paella, o xq no, les 2 coses. 15 anys no es fan tots els dies eh!!! va xavals, aneu proposan idees!!

Anónimo dijo...

Bueno com serà de suposar tots habreu rebut el correu de Llucano, això vol dir que per ha eixe dia hi hauria que preparar ja algo del nostre 15e aniversari, no vos pareix?? Deixeu les vostres opinions sobre el que podem fer a banda dels jocs esportius ludics.

Anónimo dijo...

SOC MONJERO I PENSE QUE LA PROPOSTA DE LLUCANET ESTA MOLT BE, PQ JO TAMB ESTIC FINS ELS OUS D'ESTUDIAR, I ES PODRIA FER UNA PAELLETA I XARRAR, A MES HAVIA PENSAT UNA PROPOSTA QUE SI VOLEU SE POT FER, PERO M'AGRADARIA COMENTARVOSLA, ES FER UNA MARXA MORA, EN EL NOSTRE NOM I QUE BE A VIST PREUS DE PEÇES I NO SON MOLT CARES SOBRE 1200 € O PER AI. I PENSE QUE SEN LA GENT QUE SOM NO ESTARIA MAL FER UNA COSA QUE MOS PUGA REPRESENTAR EN LA FESTA I ON ANIGAM.

BE ESPERE QUE LES PROPOSTE ES TINGUEN EN CONTER PER PARLAR-LES I A VORE QUAN S'ENJUNTEM.

AU FAIXERO

Dav dijo...

À mon avis (com diem per ací dalt) jo faria un dia que fòra el maximum de la faixa fluixa, i pot ser un dia sencer, amb desdejuni, paella i sopar, tot intercalat amb una entraeta (encara que siga informal) música (podem llogar un equipet o montar un bon tinglao molt millor que aquell a la meua caseta), inclús competicions de petanca, caniques, carrera de xupitos... El tema és que per a la gent que estem fòra seria de PM que fòra el cap de setmana abans de festes, cap el 19 d'abril perqué supose que ja estarem tots allí (molaria fer un esdeveniment amb TOTS els membres, no creeu?
Beno nois ahí ho deixe que vaja bé

Anónimo dijo...

Ara en aquesta paella del 23-F hi haura una junta general on és deuran d'aprobar les corresponents paelles amb les seves dates i així tindre un calendari i la gent que vaja fent ja compte, i per tant començar amb el XV aniversari de la fundacio FAIXA FLUIXA, no creu??

Anónimo dijo...

Per mi estia d'acord amb la proposta de frances. aixo del calendari ens vindria be per a poder planificar-nos be. per mi d'acord, a mes, aquesta any ha de ser memorable en la celebracio del XV aniversari de l'escuadra, i hem de dixar el "pavello!" ben alt per a proximes celebracions.

Anónimo dijo...

Com em comentat alguna volta, les tradicions taurines no son molt fortes en la nostra escuadra aixi q propose arrimarse mes a estes tradicions FEN UNA CAPEA. Que vos pareix? Xo x mi q es faça en pasar festes opineu i ja decidirem faixeros OOOOLLEEEEEEEE!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Lo de la capea ho veig, pero ho faría ja entrat el estiuet que podem tirarse i arremullarse amb els cubates al cap i així en aquestes dates ja s'han acabat els examens i el futbet, d'aquesta forma ja ningú te escusa ni obligacions per ha poder anar. Juny Joliol per ahi

Anónimo dijo...

Pensant en molts posibles futurs events podrieu pensar en alguna forma d´autosubvencionar-nos tan d gasto. Entre altres podriem vendre loteria, mexeros,montar alguna barra de les futures berbenes antes dq sens adelante algun pub,etc Pos aixo PENSEU IDES i ja votarem a la mes gratifican.

PD: s´accepten totes les idees inclus prostituirse(en esta guañariem molt...)jejeje

Anónimo dijo...

Bueno, jo no soc els jordiets, però m'han dit (Sempere i Polite) que vos escriguera açó,; que en ells no conteu per la calçotada, ni per la loteria, ni per lo de la discomobil, ni per lo de poso. M'ha dit Sempere,que de moment no posa i lo que iscau al final ell ho posará.

Anónimo dijo...

Bueno Xics, si voleu, per ha tots, ho parlem aquesta setmana que tenim molts actes, com el sopar del dissabte i el dinar del diumenge.

FOTO CURIOSA

FOTO CURIOSA
Angel, es pot saber on claves la ma????