ENTRAETA 2010

L'entraeta de l'any 2010 serà el divendres 16 d'Abril.

Creació d'una peça Musical per a la Faixa Fluixa

Deixa la teva opinió sobre si vols o no una peça musical

19 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé com ja he dic a un emial anterior que no se si ha arribat a tots. Estaria molt bé fer-nos una marxa mora, seria genial, però crec que es una cosa que no es pot fer de la nit al mati així que jo l'aplacaria per mes avant. I a part també dic que una vegada decidirem fer-la que fora una cosa apanyaeta que per ahí fan cada coxinà que pa contar-ho.

Bé, pillem seu en calma no siga que morgam de fartà.

Adéu

Anónimo dijo...

Jo pense que el desembolsament d'una quantitat com eixa s'ha de parlar i ben parlat, i al mateix temps fer una gran peça que emocione al pujar pel carrer la creu. També dir que no crec que siga la mitllor época per gastar-se tants diners ja que si veiem hi ha molta gent de l'escuadra que està estudiant i el demanar 150 o 200 euros als pares per fer una peça musical, però que és una molt bona idea.

Anónimo dijo...

A mi personalment pagar tan gran quantitat de diners ara mateixa no en vendria mol be, doncs la universitat esta molt cara i tb este any tindre q apuntarme a moro vell, son molts diners xo si es decidira fer-ho avant. Tb dir q en cas de q es fera la partitura miremo molt be, q siga una obra q quant la senques es plene d'orgull i satisfacció de ser el q som. adeu faixeros!

Anónimo dijo...

jo pense mes o menys com vosaltres, em faria molta ilusio pero es un desembolso considerable per a mi, donat la meua situacio de estudiant pringaet. Ara, si mes avan es fa jo ho apoye, com tambe apoyaria demanarlila a algun autor original, que no e4stiga influit x altres peses musicals, i que tingam la seguretat de q ens la fa bonica, xq ja q es fa el desembolso, ferlo a gust i a lo grande...

Anónimo dijo...

Jo no soc de l'esquadra, però se de que parle. Una bona marxa pot costar a partir dels 3000€, clar que per 1500 hi han.. pero no son res de l'altre mon. Ja que la feu es millor anar fent potet i dins del temps que faça falta es parla amb Jose Rafael, Saül o algú aixina i la feu ben feta, no soles per a tocarla amb vosaltres, sino per a que es toque per ahí.
I penseu que una bona marxa no la toca qualsevol banda, si voleu pujar pel carrer la creu i que vos la toquen.. tindreu que pagar uns reforços a la banda per a ser uns 50.
Pense jo... vamos.

Anónimo dijo...

És d'agraïr la teva opinió, ja que tu estas mes clavat en eixe mon i saps com va i com és meneja. Gràcies ja hi ha una idea aixi que ja és pot estalviar i és una cosa que no pot fer-se de avui per ha demà. I encara que no sigues de l'escuadra pots deixar el que vulgues, sempre seràs ben rebut.

Anónimo dijo...

Fem-li cas a Ximet que sap del que parla..bueno, menys quan opina dels disfrassos... me huele mal a mi ese disfraz de all i oli... no se xq.. ara en serio, lo de la marxa parlemo en la paella i no em paix mala idea ixa de anar fen pot... poc a poc sempre resulta menuys brusc q soltaro tot de colp, acordem uns diners al mes o al any o al mig any, i quan tingamm suficient, la fem.. bueno faixeros, veig q aso s'anima, aixi m'agra!!

Anónimo dijo...

Hola, bé jo també crec que ara es un poc precipitat i tendríem que esperar a que tots els de l'esquadra estiguérem en condicions de poder fer front al desembolso final, encara que si ens o pillem amb temps i fem un poso o inventem alguna coseta per a traure diners millor que millor. I per altra banda ja que ens gastem els diners gastem-se-los ben gastats i que siga una marxa de categoria.

Un altra cosa, si al final tot açò va avant, tendríem que pensar que l'any d'abans destrenar la marxa ens tocaria pillar l'esquadra oficial, per així tindre la banda assegurada davant de nosaltres i eixir al final de l'entrada i no arriscar-nos al sorteig d'esquadres.

Ale, que vos vaja bé, adéu.

Anónimo dijo...

uii el anònim soc jo

Anónimo dijo...

i res comentarvos que la idea de ximo no es res roin. com gran majoria estem tots estudian o sense un duro. pero be pense que com he pogut comprobar en atres comparses es pot fer un potet com be dia ximo i cada mes clavar la simbolica cantitat de 10 € que aixo no mos suposa res, soles 2 cubates, y pense que una cosa com esta que mos represente a la escuadra i a la gent de la escuadra estaria molt wapo pa festes i cualquier festa.

monjero dijo...

i res comentarvos que la idea de ximo no es res roin. com gran majoria estem tots estudian o sense un duro. pero be pense que com he pogut comprobar en atres comparses es pot fer un potet com be dia ximo i cada mes clavar la simbolica cantitat de 10 € que aixo no mos suposa res, soles 2 cubates, y pense que una cosa com esta que mos represente a la escuadra i a la gent de la escuadra estaria molt wapo pa festes i cualquier festa.
au faixeros

Dav dijo...

jo opine que pot ser molt, molt interesant però més endavant, cap un altre aniversari, XXV anys tal volta o quan ja estem treballant.

Encara que si voleu amb la meua flauteta d'EGB puc fer une composicions no massa cares ehhh (he parlat amb la virgin i està interessada en patrocinar-mos)

Anónimo dijo...

Jo crec que de cara a quan estigam treballant seria mitllor i si eix endavant fariem com diu Tobal un poset de cada mes 5 o 10 euros i en cosa d'un o dos anys ho tendriem pagat i sense adonarsen encara quan estigam treballant tampoc seria mala idea aquesta ja que 5 o 10 euros tots els mesos no serien diners.

Anónimo dijo...

Jo pense, que lo primer que deuríem fer es obrir un conter a nom de 2 o 3 persones de l'escuadra on tindre la pasta. També, crec que sería millor posar 2 voltes 30 euros a l'any o una volta de 50 euros a l'any en una fecha que digam. O com s'acorde. Pero tots els mesos 5 o 10 euros pense que será un empreño, perque hi haura gente que no podra anar tots els mesos al banc a fer l'ingrés, tindre que comprobar cada mes que tots han fet l'ingrés, entonces jo pense que un un ingreset de 50 euros antes de festes, y uno de 30 antes de la reliquia seria lo ideal, o que??

Anónimo dijo...

Ha quedat clarament de que la gent sí vol una peça musical per ha aquesta memorable escuadra però la gran majoría no creu que aquesta época siga la mitllor així que anem a pillarseu amb paciència i un gran cubata. No ho deixarem correr o esfumarse pero ja és parlarà mitllor.
Lo de crear un compte estaría be per possar la pasta.

Anónimo dijo...

Hey xicots, que estem igual!! Que la "h" sobra !!

Anónimo dijo...

"Hey" a veure si ens apliquem el compte i perquè vamos critiques o fas el comentari sobre una falta i la teva crec que és més greu ja que els castellanismes anglicans no caben molt, però be. no critiquem tant i escrigam sobre el que toca, perquè la gent que porta açò ja fa prou que ho du endavant, CORRECTE.

Anónimo dijo...

Bueno no crec que tingam que entrar a discutir sobre coses que no venen a raó del que és aquest blog, ja que si ens posem així la gent tindrà por pel que li puguen dir i no escriurà i això és del que no és tracta en aquest blog, ja que si algú vol l'absoluta correcció que vaja a un blog d'ortografía. Bueno que "se agradece" però la pròxima vegada que algú vulga que posse algo com ha comentari o que camvie algun comentari sols te que fer un "clic" o "picar" sobre el sobret que hi ha al principi del comentari i enviarme el correu. Bueno se se m'oblidaba la pròxima vegada que hi apareixca un comentari com Anònimo o no siga firmat serà sensurat, perquè cadascú el que escriu és "para duras i maduras" així evitarem les crítiques no constructives, per ha un futur.

Anónimo dijo...

I sobre tot per evitar mal entesos. Gracies

FOTO CURIOSA

FOTO CURIOSA
Angel, es pot saber on claves la ma????